Η Φάρμα

Φάρμα Χρήστου Ανδρούτσου - Αυγά από κότες ελευθέρας βοσκήςΗ παραδοσιακή "Φάρμα Χρ. Ανδρούτσου" βρίσκεται στο Βατώντα της Εύβοιας και είναι έκτασης 30 στρεμμάτων. Στον υπαίθριο χώρο της, με τα οπωροφόρα δέντρα, τη πλούσια βλάστηση από τριφύλλι, αρωματικά φυτά και βότανα, οι κότες και τα κοκόρια βοσκάν ελεύθερα και ευτυχισμένα! Με ιδιαίτερη φροντίδα και μεράκι οι κότες εκτρέφονται μόνο με φυσικές τροφές, επιτυρούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα από κτηνιάτρους και παράγουν αγνά αυγά υψηλής διατροφικής αξίας, με ζωηρόχρωμο πορτικαλί χρώμα ανάλογα τη βοσκή και έχουν μοναδική γεύση και νοστιμιά! Έτσι, από το 1965 έως σήμερα, συνεχίζουμε μια σημαντική παράδοση!

Η φάρμα και το εργαστήριο ζυμαρικών είναι ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΑ από οποιονδήποτε το επιθυμεί, για να δει από κοντά τον παραδοσιακό τρόπο λειτουργίας τους. 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ: Εφαρμόζεται σύστημα ασφαλείας τροφίμων σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000:2005.

Κωδικός Παραγωγού: EL 04003
Κωδικός Ωοσκοπικού: EL 290

Πληροφορίες

H επιχείρηση Χρήστος Ανδρούτσος εφαρµόζει  Σύστηµα  ∆ιαχείρισης Υγιεινής  και  Ασφάλειας  Τροφίμων HACCP,  πιστοποιηµένο  από την        Q-CERT κατά το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000 για την ωοσκόπηση και συσκευασία αυγών ελευθέρας βοσκής καθώς και για την παραγωγή προϊόντων ζύμης και ζυμαρικών.

Φάρμα

Βιοτεχνία

Επιστολή Ειδήσεων

Δηλώστε το email σας για να ενημερώνεστε άμεσα για τα προϊόντα και τις προσφορές μας!