×

Προειδοποίηση

Key folder in safepath unaccessible

ΤΥΡΟΠΙΤΑΡΙ ΜΙΝΙ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

Συστατικά

Ζύμη, αλεύρι χωριάτικο, λάδι, αλάτι.
Γέμιση: Φρέσκα μανιτάρια (5 είδη), φρέσκο & ξερό κρεμμύδι, πράσο, σκόρδο, άνηθο, αλάτι.

Συστατικά

Ζύμη, αλεύρι χωριάτικο, λάδι, αλάτι.
Γέμιση: Φρέσκα μανιτάρια (5 είδη), φρέσκο & ξερό κρεμμύδι, πράσο, σκόρδο, άνηθο, αλάτι.

 

Εκτέλεση:

Βάζετε σε ένα τηγάνι αρκετό λάδι και το αφήνετε να ζεσταθεί. Βγάλτε το τυροπιτάρι από την κατάψυξη και βάλτε το στο τηγάνι κατευθείαν, χωρίς απόψυξη. Το τηγανίζετε από τη μια πλευρά σε χαμηλή φωτιά και αφού ροδοκοκκινίσει το γυρίζετε και από την άλλη. Ψήνεται και στο φούρνο στους 200 - 220' για 15' - 20', αποψύξτε το για 5' λεπτά πριν το ψήσετε.

 

Oδηγίες συντήρησης:

Διατηρείται στην κατάψυξη μέχρι την ημερομηνία λήξης και στο ψυγείο για μία μέρα. Αν αποψυχθεί, να μην καταψυχθεί. Προϊόν βαθιάς κατάψυξης.

 

Πιστοποίηση:

Εφαρμόζεται σύστημα HACCP πιστοποιημένο από την Q-CERT κατά το πρότυπο ΕΛΟΤ EN ISO 22000.

 

Παραγωγή:

Παράγεται χειροποίητα στο κατάστημα-εργαστήριο παραγωγής ζύμης του Χρ. Ανδρούτσου, που βρίσκεται στη Λεωφ. Παπανδρέου, Έξω Παναγίτσα Χαλκίδας.

 

Έδρα:

Βατώντας Νέα Αρτάκης - Τηλ.:22210 61800, 22210 42636 e-mail: kokofarm15@gmail.com - www.farmaxa.gr

 

Υποκ/μα:

Λεωγ. Παπανδρέου, Έξω Παναγίτσα - Τηλ.: 22210 61802

 

Υπεύθυνος επικοινωνίας:

Χρήστος Ανδρούτσος Κιν.: 6977269690

 

Περιέχει:

4 τυροπιτάρια. Καθαρό βάρος: 620gr + 5%

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Πληροφορίες

H επιχείρηση Χρήστος Ανδρούτσος εφαρµόζει  Σύστηµα  ∆ιαχείρισης Υγιεινής  και  Ασφάλειας  Τροφίμων HACCP,  πιστοποιηµένο  από την        Q-CERT κατά το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000 για την ωοσκόπηση και συσκευασία αυγών ελευθέρας βοσκής καθώς και για την παραγωγή προϊόντων ζύμης και ζυμαρικών.

Φάρμα

Βιοτεχνία

Επιστολή Ειδήσεων

Δηλώστε το email σας για να ενημερώνεστε άμεσα για τα προϊόντα και τις προσφορές μας!